193447-bursa-da-tadilat-sesine-kizan-kadin-evini-atese-verdi-5987308641313

Bursa’da tadilat sesine kızan kadın evini ateşe verdi

Yangında kendi de yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Bursalı Tahir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.F. (41) üst kattan gelen tadilat seslerine kızdı. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu iddia edilen kadın evdeki benzini dolaplara döktü. Daha sonra evi… devam »

193412-bursa-da-yangini-fark-eden-site-sakini-faciayi-onledi-5986a38c8afbd

Bursa’da yangını fark eden site sakini faciayı önledi

Bursa’da çatı katta çıkan yangını fark eden site sakini faciayı önledi. Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi Eğitimciler Caddesi üzerinde bulunan bir sitede çıkan yangını fark eden apartman sakini sayesinde facia önlendi. Yangın gece 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre… devam »

193329-bursa-da-korkutan-yangin-alev-kapani-gibi-5984a1f5c2a61

Bursa’da korkutan yangın! Alev kapanı gibi

Bursa’da 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Yangın, Nilüfer’in Kültür Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler tüm çatıyı kapladı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale… devam »