222031-bursa-da-alisveris-merkezinde-yangin-5abc6bce38b58

Bursa’da alışveriş merkezinde yangın

Osmangazi’de bulunan bir alışveriş merkezinde çıkan yangın iki mağazada hasara yol açtı. Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesindeki alışveriş merkezinde zeminin 3 kat aşağısında tekstil ürünlerinin satıldığı bir mağazada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alışveriş merkezi görevlilerinin durumu bildirmesi üzerine… devam »

222029-bursa-da-bir-ev-ve-iki-is-yeri-yandi-5abc41a31c0aa

Bursa’da bir ev ve iki iş yeri yandı

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde çıkan yangında aynı binada bulunan bir ev ve iki iş yeri kullanılamaz hale geldi. Alınan bilgiye göre, Yıldırım Mahallesi’nde bir ev, lokanta ve oto tamirhanesinin yer aldığı iki katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların… devam »

222031-bursa-da-alisveris-merkezinde-yangin-5abc6bce38b58

Bursa’da alışveriş merkezinde yangın

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bir alışveriş merkezinde çıkan yangın iki mağazada hasara yol açtı. Bursa’da bir alışveriş merkezinde çıkan yangın hasara neden oldu. Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesindeki alışveriş merkezinde zeminin 3 kat aşağısında tekstil ürünlerinin satıldığı bir mağazada henüz… devam »