HAYAT KURTARAN EKİBE TEŞEKKÜR BELGESİ

3 KASIM 2011

HAYAT KURTARAN EKİBE TEŞEKKÜR BELGESİ
– VAN DEPREMİNİN ARDINDAN BÖLGEDEKİ ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDA GÖREV ALAN VE İKİ KİŞİYİ ENKAZDAN SAĞ OLARAK KURTARAN İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI EKİP, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RECEP ALTEPE TARAFINDAN TEŞEKKÜR BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

BURSA – Van’da meydana gelen ve 600’ün üzerinde vatandaşın yaşamını yitirdiği depremin ardından bölgeye giden ve iki kişiyi enkaz altından sağ olarak kurtaran İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 6 kişilik ekip, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Depremin ardından hemen Van’a giden ve enkaz altından 2 kişiyi sağ olarak kurtaran Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 6 kişilik arama kurtarma ekibi, Bursa’ya döndü. Deprem bölgesinde özverili bir çalışma sergileyen arama kurtarma ekibi, tarihi belediye binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından ağırlandı. Burada düzenlenen törende konuşan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin zorda kalan ve yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım elini uzattığını vurguladı.

İnsanlık adına teşekkür ediyorum
Arama kurtarma çalışmalarına Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen katılan ekibin özverili çalışmaları sonucunda iki depremzedenin enkaz altından sağ olarak çıkarıldığını hatırlatan Başkan Altepe, “Arkadaşlarımıza hem Bursalılar adına hem de insanlık adına teşekkür ediyorum. Sergiledikleri özverili çalışmaları, insanlık unutmayacak. Büyükşehir Belediyemiz afet anlarında insanımızın yanında olduğunu Van ve Erciş’te yaşanan depremde bir kez daha göstermiştir” dedi.
Başkan Altepe daha sonra AKOM Amiri Taner Baykal, Nuh Kapusuz, Ömer Faruk Aydın, Halil Koçak, Rami Mutlu ve Bayram Yılmaz’dan oluşan arama kurtarma ekibine teşekkür belgesi verdi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

“HAYAT KURTARAN EKİBE TEŞEKKÜR BELGESİ” için 2 cevap

1. Taner BAYKAL diyor ki:

Sayın Meslektaşım

Öncelikle İtfiayeci olduğumuzdan dolayı Editör kelimesini değilde meslektaşım kelimesini yazdığımı ve bunun daha sıcak olduğunu belirtmek isterim.
    Ayrıca böyle bir çalışma yaptığınız için sizleri kutlar ve tebrik ederim.Bu bizler için öncelikli konulardan biriydi.Dilerim İtfaiyeci arkadaşlarımız yazılarıyla haberleriyle duyarlılık gösterirlerde sitemiz canlılığını yitirmez.
    Şahsım Akom Amirliğine baktığımdan yazılarınızdan böyle bahsederseniz şahsımı insanların tanıması kolay olur düşüncesindeyim.İstanbuldan geleli hewnüz bir yıl olmadığından burada fazla kimse bizi tanımıyor.O bakımdan bu kouda yardımcı olacağınızı umuyor çalışmalrınızda başarılar diliyorum.Akomla ilgili haberleride seve göndereceğimizi belirtmek istiyorum.Saygılarımla.

2. Ertan ÖZCAN diyor ki:

Sayın Meslektaşlarım
    Çalışmalarınızda başarılar diler, yolunuzun açık olmasını temenni ederim.İstanbul İtfaiyesinde beraber çalıştığım Taner BAYKAL abime yeni görevinde başarılar dilerim.