İTFAİYE TEŞKİLATI’NDA 88. KURULUŞ COŞKUSU

26 EYLÜL 2011

İTFAİYE TEŞKİLATI’NDA 88. KURULUŞ COŞKUSU
– BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI, İTFAİYE TEŞKİLATI’NIN 88. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ COŞKUYLA KUTLADI.

BURSA– İtfaiye Teşkilatı’nın 88. kuruluş yıldönümü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan etkinliklere Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan ile itfaiyeciler katıldı. Çelenk sunumunun ardından alanda toplanan itfaiyecilere seslenen Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, “Bursa’da yangınların yaşanmaması için tedbirlerimizi almalıyız. Bugün personel sayısı 177’den 253’e çıkan itfaiye teşkilatının daha da güçlenmesi ve donanım sağlanması için çalışıyoruz. Bursalı hemşehrilerimiz rahat uyusun. İtfaiyeci, başkasının canını kurtarmak için canını verendir. Bugüne kadar gösterdiğiniz gayretlerden dolayı tüm itfaiyecileri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen ‘Dünden Bugüne İtfaiye’ konulu sergi, Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde izlenime sunuldu. Serginin açılışını yapan Başkanvekili Ödünç, fotoğrafların yanı sıra sergilenen eski itfaiyecilik malzemeleri hakkında İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan’dan bilgiler aldı.

BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI
BASIN VE HALKLA İLIŞKILER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ