Çalışma Saatleri

Soğuk Hava Deposu Yangınına Müdahale Edildi
    İznik İlçesi Elbeyli Mahallesinde faaliyet gösteren Soğuk Hava Deposunda saat
Nilüfer Orman Yangınlarına Müdahale Edildi
    30.06.2024 tarihinde saat 14:26 civarında Nilüfer ilçesi Yolçatı Mahallesinde başladığı
Büyükorhan Orman Yangınına Müdahale Edildi
    20.06.2024 tarihinde saat 13:45 civarında Büyükorhan ilçesi Demirler Mahallesinde başladığı
#
Bursa Merkezli Deprem Tatbikatı!
    Valimiz Mahmut Demirtaş Başkanlığı'nda, Bursa İl Afet ve Acil Durum

Soğuk Hava Deposu Yangınına Müdahale Edildi

#

İznik İlçesi Elbeyli Mahallesinde faaliyet gösteren Soğuk Hava Deposunda saat 09.25'de yangın çıktığına dair ihbar alındı. İhbarın hemen ardından 09:26’de çıkış yapan ekiplerimiz 4 dakika kadar kısa bir sürede olay yerine ulaşarak, 09:30'da yangına müdahale çalışmalarına başlamıştır.

Yangına İznik, Orhangazi, Gemlik, Yenişehir, Küçükbalıklı, Gürsu, Kestel, Küçük Sanayi, Demirtaş ve İnegöl Sanayi olmak üzere 15 araçlık ekip katıldı. Ayrıca Buski 1 Tanker, Tarım A.Ş 5 Tanker, Orman Bölge Müdürlüğü 3 Arazöz, Gemlik ,Orhangazi ve İznik Belediyesi 3 Tanker ile yangına müdahale çalışmalarına destek vermektedir. Ekiplerimizin özverili çalışmaları ile yangın söndürüldü.