+90 (224) 716 34 01

Soğuk Hava Deposu Yangınına Müdahale Edildi
    İznik İlçesi Elbeyli Mahallesinde faaliyet gösteren Soğuk Hava Deposunda saat
Nilüfer Orman Yangınlarına Müdahale Edildi
    30.06.2024 tarihinde saat 14:26 civarında Nilüfer ilçesi Yolçatı Mahallesinde başladığı
Büyükorhan Orman Yangınına Müdahale Edildi
    20.06.2024 tarihinde saat 13:45 civarında Büyükorhan ilçesi Demirler Mahallesinde başladığı
#
Bursa Merkezli Deprem Tatbikatı!
    Valimiz Mahmut Demirtaş Başkanlığı'nda, Bursa İl Afet ve Acil Durum

Bursa Merkezli Deprem Tatbikatı!

#

Valimiz Mahmut Demirtaş Başkanlığı'nda, Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde acil durumlara hazırlık hedefiyle deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Bursa Merkezli, 5 İl, 26 İlçeyi etkileyen (Bursa, Kocaeli, Yalova, İstanbul ve Bilecik) 6,7 büyüklüğündeki deprem senaryosu üzerinden 0. dakika planlamasına göre tatbikatın merkez üssü olan Gemlik'te,AFAD ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledik.

Ülkemizin gerçeği olan depreme her zaman hazırlıklı yakalanmak ve hızlı bir şekilde organize olmak için tüm iştiraklerimizle çalışmaya devam edeceğiz.